ferhatalp123
Puanı : 4412.81
Mottonuzu Belirleyin.

Hakkında

Haberself.com herkesin haber ekleyebileceği bir haber altyapı sitesidir. Bu haber sitesinin aynısını oluşturabilirsiniz. Haberself türkiyenin viral haber merkezi. Haber Eklemek İçin Tıkla. tıkla.
  • Girne ile Anamur Kardeş Kent Oldu

    -Anamur Belediyesi, Girne Belediyesi arasında kardeş kent anlaşması imzalandı. Anamur Belediye `Meclis` salonu´nda gerçekleştirilen törene, Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe, Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü ve heyeti, KKTC `Mersin` Başkonsolosu Ayşen Volkan İnanıroğlu, Bingen Belediyesi `Kültür` ve `Turizm` Müdürü Dieter Glaab ve heyeti, Anamur Kardeş Kentler Derneği Başkanı Akif Altınbıçak, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye `Meclis` Üyeleri, `basın` mensupları ve vatandaşlar katıldı.

    01.05.2017 10:56
  • Arkadaşlık programları yasaklandı

    Olağanüstü hal kapsamında yayımlanan 690 sayılı Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile radyo ve `televizyon` yayın hizmetlerinde, "0800" gibi `telefon` hatlarıyla arkadaş bulma ile kişilerin tanıştırıldığı veya buluşturulduğu türden programlara yer verileyemeyecek.

    01.05.2017 10:52
  • Ehliyet yenileme ücreti ne kadar? (Ehliyet yenileme işlemleri)

    Çipli ehliyetlere geçilecek olması sürücülerin kafasında pek çok soru işareti oluştururken şu anda en önemli `gündem` konusu ehliyet yenileme randevusu alma ve gerekli işlemler. Ehliyet yenilemek için alınan randevular yoğunluk sebebiyle 6 ay sonrasına kadar verilebiliyor. Bu süre illere göre değişiklik gösteriyor. Peki ehliyet randevusu nereden alınacak? Ehliyet yenileme işlemi ücreti ne kadar?

    01.05.2017 10:49
  • 1 Mayıs emek ve dayanışma günü kutlu olsun...!

    Haksızlıkların, eşitsizliklerin, adaletsizliklerin ve ezilmenin olmadığı, emeğin sömürülmediği, aydınlık, eşit ve güzel bir dünyayı göreceğimiz günlerin geleceği umuduyla, tüm emekçi kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutlarız.

    01.05.2017 10:40
  • ANAMUR FİNAL FUARA KATILDI

    Mersin’de 20–21 NİSAN tarihleri arasında gerçekleşen Üniversite tercih fuarına ilgi ve katılım yoğun oldu. Fuara tam kadro katılan Anamur Özel Lider Final Temel Lisesi öğrencilerine verdiği önemi bir kez daha `gözler` önüne serdi. Devlet üniversiteleri ve vakıf üniversiteleri ve Anamur Final Lisesi olarak katılımın yoğun olduğu fuara toplamda 40-50 civarında Üniversite katıldı. Fuara katılım sağlayan Anamur Özel Lider Final Temel Lisesi öğrencileri istedikleri üniversite hakkında detaylı bilgi alma şansına sahip oldu.

    28.04.2017 19:06
  • Kardeş Kentler Parkı Açılıyor

    28.04.2017 13:32
  • Dünya Yörükler Obası 1. Yörük Şenliği Yarın Başlıyor

    Bu yıl ilki yapılacak olan `Dünya` Yörükler Obası birinci yörük şenliği yarın başlıyor. Malaklar İlköğretim Okulu önünde gerçekleştirilecek olan kutlamalar, Yarın ve Pazar günü saat 14:00´da başlayacak, akşam 18:30´a kadar devam edecek.

    28.04.2017 13:25
  • Anamur MEHMET TÜRE BAŞKAN Köşekbükü Astım Mağarası’nı inceledi

    28.04.2017 12:35
  • Belediye’den Minik Öğrencilere 10-D Sinema Sürprizi

    Belediye’den Minik Öğrencilere 10-D `Sinema` Sürprizi Anamur Belediyesi tarafından 23 `Nisan` `Ulusal` Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla şehir merkezine uzak olan ilkokul öğrencilerine 10D `sinema` etkinliği düzenlendi. Anamur Belediyesi `Kültür` ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından öğrenciler için düzenlenen 10-D `sinema` etkinlikleri Ortaköy Hidayet Sinanoğlu İlkokulu ve Ortaokulu, Rüştü Kazım Yücelen İlkokulu, Demirören Alan ilkokullarında öğrencilerle buluştu. Düzenlenen gösterimlerle ilköğretim öğrenciler vücudun şifresi, `evren` ve dünyamız, `uzay` asansörü ile çikolata gezegenine `yolculuk` filmleriyle keyifli `zaman` geçirdiler. İlköğretim öğrencilerinin yoğun ilgi gösterdiği 10-D `sinema` gösterimlerinin ardından öğrenciler kendileri için düzenlenen etkinlik için Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe’ye teşekkür ettiler. 10-D `Sinema` Etkinliği önümüzde günlerde diğer şehir merkezinden uzak ilkokullar ile buluşacak.

    28.04.2017 12:26
  • Elma Şekeri Kreşten Vatan Teması

    Elma Şekeri Kreş ve anaokulunun bu yıl gerçekleştirilen kutlamalarında ana tema milli birlik ve beraberlik ve vatanın bölünmez bütünlüğü oldu. Anamur İskele yolu üzerindeki kreş binası önünde gerçekleştirilen kutlamaya Milli `Eğitim` Müdürü Aziz Dağıstan, Emniyet Müdürü M. Ercan Yılmaz ile birlikte çok sayıda davetli katıldı. Elma Şekeri Kreş ve anaokulunun bu yıl gerçekleştirilen kutlamalarında

    28.04.2017 12:20
  • Sayfa :

    Hakkında

    Haberself.com herkesin haber ekleyebileceği bir haber altyapı sitesidir. Bu haber sitesinin aynısını oluşturabilirsiniz. Haberself türkiyenin viral haber merkezi. Haber Eklemek İçin Tıkla. tıkla.