ferhatalp123
Puanı : 4427.67
Mottonuzu Belirleyin.

Hakkında

Haberself.com herkesin haber ekleyebileceği bir haber altyapı sitesidir. Bu haber sitesinin aynısını oluşturabilirsiniz. Haberself türkiyenin viral haber merkezi. Haber Eklemek İçin Tıkla. tıkla.
  • 19 Yaş Küçük Sevgilisi, Cem Yılmaz'ın Evinden Çıkarken Görüntülendi

    Ünlü komedyen Cem Yılmaz (44) iki hafta önce sosyal medyadan genç oyuncu Merve Çağıran'ı (25) takibe almış, fotoğraflarını beğenmeye başlamış ve aynı gün çağıran yaptığı "Aşk sana çok günaydın" paylaşımıyla dikkatleri üzerine çekmişti. CEM YILMAZ'A 19 YAŞ KÜÇÜK SEVGİLİ Cem Yılmaz'ın, konuk oyuncu olarak `kamera` karşısına geçtiği Fi'nin setinde Merve Çağıran ile yakınlaştığı iddia edilmişti. Ancak iki taraf da konu hakkında sessiz kalmayı tercih etti. Ancak Merve Çağıran, ünlü komedyenin Levent'teki evinden çıkarken objektiflere takıldı. Milliyet'den `Umut` Ünver'in haberine göre; önceki gün öğle saatlerinde Yılmaz'ın villasından çıkarken görüntülenen oyuncuya evde çalışan bir görevli eşlik etti. Apar topar evden çıkan ve `spor` ayakkabılarını giymeye fırsat bulamayarak ökçelerine basan Merve Çağıran, hızla taksiye bindi. Muhabirleri fark edince taksinin arka koltuğuna boylu boyunca uzanan oyuncunun panik halleri objektiflere yansıdı.

    28.04.2017 12:09
  • Liverpool, Efsane Futbolcu Steven Gerard'ı 18 Yaş Altı Takımının Başına Getirdi

    `Liverpool,` Steven Gerrard'ın antrenörlük kariyerine gelecek sezon U18 takımının teknik direktörü olarak devam edeceğini resmen açıkladı. 36 yaşındaki antrenör, kasım ayında emekli olmasının ardından 2017'nin şubat ayında `Liverpool` altyapısında başladığı antenörlük kariyerine gelecek yazdan itibaren U18 seviyesinde devam edecek. Gerrard yeni kariyeriyle ilgili şunları söyledi: ''A TAKIMA YÜKSELECEK `OYUNCULAR` YETİŞTİRMEK İSTİYORUM'' "Altyapdaki zamanımdan şu ana kadar çok keyif aldım, buradaki ekipten çok şey öğrendim bile. Altyapı Direktörü Alex Inglethorpe'la yaptığımız konuşmanın ardından benim için bir adım ileri atıp `kendi` takımımı yönetmenin zamanı olduğunu hissettik. Umarım U18'de Neil Critchley gibi iyi işler başarır, oradan U23'e ve A takıma çıkacak `oyuncular` yetiştirmeyi başarırım."

    28.04.2017 12:08
  • Bozyazı'da Sahipsiz Hayvanlara Otel Konforunda Barınak

    `Mersin` Büyükşehir Belediyesi, Bozyazı ilçesinde `otel` konforunda `hayvan barınağı` yaptırıyor. Bozyazı'da aşıboş `kedi` ve köpeklere `sıcak` bir `yuva` olan Gözne yolu üzerindeki `Hayvan` Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi'ne ek olarak yeni bir barınak inşaatına daha başlandı. Büyükşehir Belediyesi, özellikle `kedi` ve köpeklerin daha iyi, `hastane` ortamında ve daha geniş kapasiteli bir merkezde yaşamalarını sağlamayı amaçlıyor. Bu kapsamda `hayvanlar` `doğal yaşam` ortamlarından uzaklaştırılmadan, kulübeleri ağaçlar arasında, gölgelik alanlarda kalacak şekilde ayarlanacak ve şeffaf yönetim anlayışı ile vatandaşlar tarafından sahiplenmeye ve ziyarete açık olacak. Büyükşehir Belediyesi, kaba inşaatı tamamlanan proje ile 200 köpeğe sahip çıkacak. Ormanlık arazi içinde bir `kamp` alanını andıran görüntüsüyle dikkat çeken projede, 11 çeşitli `köpekler` için padok, 1 `kedi` padoğu, `hayvan` mutfağı, işçi binası, mekanik oda, giriş kapısı ve idari `bina` `olmak` üzere 17 tek katlı `bina` yer alacak. Projede ayrıca ziyaretçilere de hizmet verebilmesi için çocuk `oyun` alanı ve kameriyeler de inşa edilecek. - MERSİN

    28.04.2017 12:01
  • Adana'da dün sulama kanalında batıp çıkarken görülen gencin cesedi, yaklaşık 20 kilometre uzaklıkta bulundu.

    Edinilen bilgiye göre, Yüreğir ilçesine bağlı Kayarlı Mahallesi'nde dün öğleden sonra sulama kanalında bir kişinin bata çıka sürüklendiğini gören bir vatandaş, olayı polise `haber` verdi. `Polis,` `sağlık,` CAN-KUR ve AFAD ekipleri alarma geçerek şahsı bulmak için çalışma başlattı. Dalgıç polisler kanalda hava kararıncaya kadar arama yaptı ancak şahıs bir türlü bulunamadı. Bunun üzerine `polis` DSİ görevlileri ile görüşüp kanalın suyunu kestirdi. Sabah saatlerinde su seviyesi `düşünce` Kayarlı Mahallesi'nde bir vatandaş sulama kanalı içinde ceset olduğunu görünce polisi aradı. Olay yerine gelen ekipler cesedi kanaldan çıkardı. 30-35 yaşlarındaki şahsın üzerinden kimlik çıkmadığı için kimliği belirlenemedi. Şahsın ölüm sebebinin belirlenmesi için cesedi adli `tıp` kurumu morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

    28.04.2017 11:57
  • 12 bin fitte nikâh..!

    `Niran Ünsal,` 8 yıldır birlikte olduğu İbrahim Gugu ile `Giresun` Görele'de evlendi. Çift, İstanbul’a dönüşte soruları yanıtladı. Niran Ünsal, 8 yıldır birlikte olduğu İbrahim Gugu ile `Giresun` Görele'de evlendi. Çift, İstanbul’a dönüşte soruları yanıtladı. “Umudumu kesmişken kendimi nikâh masasında buldum” diyen Ünsal, sözlerine şöyle devam etti: “Dönüş uçağında Nihat Hatipoğlu da vardı, dini nikâh kıymasını istedik, bizi kırmadı, 12 bin fitte nikâhlandık.”

    28.04.2017 11:52
  • Fırtına Kurbanı Genç Kız Gelinliği İle Son Yolculuğuna Uğurlandı

    Bu gün meydana gelen fırtınada devrilen ağacın altın kalarak hayatını kaybeden Meryem Toprak, Tarsus'ta son yolculuğuna gelinliği ile uğurlandı. 2017-04-23 20:14:13 - Mersin'de, ailesine ait tarlada işçilerle kahvaltı yaptığı sırada `fırtına` yüzünden devrilen ağacın altında kalarak hayatını kaybeden Meryem Toprak, tabutuna serilen gelinlikle son yolculuğuna uğurlandı. Tarsus Devlet Hastanesi'nden alınan Toprak'ın cenazesi, Tarsus Şehir Mezarlığı'na getirildi. Yakınları, evlenmeden yaşamını yitirdiği için tabuta `gelinlik` serdi. Hüznün hakim olduğu cenaze töreninde birbirlerinin destekleri ile ayakta duran Toprak'ın yakınları, ağıtlar yakıp gözyaşı döktü. Meryem Toprak'ın cenazesi, gözyaşları içinde toprağa verildi.

    28.04.2017 11:06
  • Mersinli Muhtarların Çanakkale Çıkarması Sürüyor

    `Mersin` Büyükşehir Belediyesi, Çanakkale Kara Savaşlarının 102. yıldönümü dolayısıyla 621 muhtarın yer aldığı Çanakkale ziyaretlerini sürdürüyor. Gezi programının ikinci gününde tarihe yön veren ve Türkiye Cumhuriyeti’nin kurulmasında büyük bir önem arz eden Çanakkale savaşlarının yaşandığı mekânları yerinde gören ve tarihe tanıklık etme fırsatı yakalayan muhtarlar, düzenlenen Çanakkale gezisi kapsamında Çanakkale destanının yazıldığı mekânlarda duygu dolu anlar yaşadı. Silifke, Aydıncık, Bozyazı ve Mut muhtarlarının katıldığı gezinin ikinci gününde, Rumeli Mecidiye Tabyası ve Seyit Onbaşı, Sargı Yeri Şehitliği, Şehitler Abidesi, 57. Alay Şehitliği, Conk Bayırı ve Çanakkale Simülasyon Merkezi başta `olmak` üzere Tarihe Saygı Parkı, Çanakkale Destanı Tanıtım Merkezi, Kesikdere Şehitliği, Şahindere Şehitliği, Çanakkale Boğazı gibi Çanakkale’nin tarihi ve doğal birçok mekanı ziyaret edildi. Gezide muhtarlara eşlik etmek üzere Çanakkale’ye giden Mut Belediye Başkanı Nebi Yılmaz, `Mersin` Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’a muhtarlara bu fırsatı sunduğu için teşekkür ederek, “Burada muhtarlarımızla beraber geçmişimizin maneviyatını yaşamaya geldik. Özellikle şehitlik bölgesi insanı çok duygulandırıyor. Bu ülkenin geleceği için canlarını siper etmiş şehitlerimizi görünce çok daha iyi anlıyoruz. Bugün Mut ilçemizden 76 muhtarımızla birlikte buradayız. Bize burada detaylı bilgiler veriliyor. Bizim için oldukça faydalı ve `tarih` bilincimizi geliştireceğimiz bir etkinlik oldu. `Mersin` Büyükşehir Belediye Başkanımız Burhanettin Kocamaz’a bize bu fırsatı sundukları için teşekkür ediyorum” dedi. Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Çanakkale gezisinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Mersinli muhtarlar ise, `Mersin` Büyükşehir Belediyesi ve Başkan Kocamaz’a teşekkür etti. Mut İlçesi Hacınurlu Mahalle Muhtarı Yakup `Ceylan,` düzenlenen `gezi` ile Çanakkale destanına ve tarihe tanıklık etme fırsatı bulduklarını söyleyerek, “Böylesi manevi değeri yüksek bir yerde olmaktan gurur duyuyorum. Benim dedem de bu topraklarda savaşmış ve gazi olmuştur. Burada olmaktan çok mutluyum. Burada olmamıza sebebiyet veren, bize bu fırsatı veren Başkanımıza teşekkür ediyorum. Çok duyguluyum. Kendimi ifade etmekte zorlanıyorum” şeklinde konuştu.

    28.04.2017 11:03
  • Yeni VIP uçağı TC-CAN ilk uçuşunu yaptı .

    Dört motorlu uzun menzilli `uçak,` İstanbul'a üzerinde beyaz boya ile gelmişti. Sonrasında uçağın boyama ve bakım işlemleri, Türk Hava Yolları Teknik Bakım Hangarı'nda yapıldı. Çift motorlu A330 `tipi` TC-TUR ile aynı renklere boyanan `uçak,` 17 bin 700 kilometre menzilli. İLK UÇUŞ HİNDİSTAN'A Yapılan planlamaya göre Cumhurbaşkanı `Recep Tayyip Erdoğan` ilk uçuşunu 30 Nisan'da bu uçakla Hindistan'a yapacak. 1 Mayıs'ta döndükten sonra 14-15 Mayıs'ta Çin'e, 16-17 Mayıs'ta ABD'ye TC-CAN ile uçulması planlanıyor. Uçağın toplam kabin alanı 140 metre kare. Koltuk kapasitesi ise 56. Kabin 6 bölümden oluşuyor. İlk bölüm, toplantı salonu veya çalışma ofisi olarak kullanılıyor. Hemen arkasında ikramın yapıldığı bir sosyal alan yer alıyor. Kabinde ayrıca bir yatak odası da var. İki ayrı salonun hemen arkasında biri 26, diğeri de 25 koltuklu iki ayrı kabin bulunuyor. TUNUS'TAN SATIN ALINDI Satın alım işlemi THY tarafından 77,8 milyon dolara yapılan `uçak,` Airbus tarafından 2008 yılında `uçak` Hintli Kingfisher Havayolları için 902 seri numarasıyla imal edildi. Ancak A340-500 imalat hattından çıktıktan sonra Tunus Hükümeti tarafından satın alındı. Yaklaşık bir yıl süren `modifikasyon` çalışmalarının ardından uçağın kabini VIP donanımlı hale getirildi. MENZİLİ 17 BİN 700 KİLOMETRE Dört adet Rolls Royce imalatı Trenk 556-69 serisi motora sahip uçağın en önemli özelliği menzili. 17 bin 700 kilometre menzile sanip A340-500'ün İstanbul kalkışlı dünyadaki tüm noktalara duraksız ulaşabiliyor. Uçağın maksimum kalkış ağırlığı ise 380 ton. .

    28.04.2017 11:01
  • Türkiye Finans'ın adı 'Selis Katılım Bankası' Oldu

    Suudi Arabistan merkezli National Commercial Bank'ın yüzde 67,03 ile çoğunluk hisselerine sahip olduğu Türkiye Finans'ın adı 'Selis Katılım Bankası' olarak değiştiriliyor. Son dönemlerde ciddi bir yapılanma içerisinde olan Türkiye `Finans` Katılım Bankası'nın isminin de değişeceği öğrenildi. Çoğunluk hisselerinin Suudi Arabistan merkezli National Commercial Bank'ta (NCB) olduğu Türkiye Finans'ın başlarda Türkiye Finans-NCBTürkiye `Finans` gibi bir değişime gitmesi beklentisi vardı, ancak şimdi tamamen farklı bir isim üzerinde duruluyor. Yeni Şafak'ın edindiği bilgiye göre; bankanın yeni adı Arapça'da düzgün, uyumlu ve akıcı anlamına gelen 'Selis Katılım' olacak. İnternet sitesi ve `sosyal medya` hesaplarını geçtiğimiz yılın sonunda revize eden Türkiye `Finans,` önümüzdeki günlerde 'Selis Katılım' markası ve logosuyla tanıtıma çıkacak. BANKANIN ÖYKÜSÜ Türkiye `Finans` Katılım Bankası'nın öyküsü, Faisal `Finans,` Family `Finans` ve Anadolu `Finans` kurumlarının tarihçeleriyle başlıyor. Özel `finans` sektörünün okulu kabul edilen Faisal `Finans,` 1984 yılında İstanbul'da kuruldu. Türkiye'nin ilk `finans` kurumu olan Faisal `Finans,` faizsiz bankacılık hizmetine resmi olarak 02/04/1985 tarihinde başladı. Şirket sahibi olan Dar Al-Maal Al-İslami S.A. (DMI) Grubu 1998 yılında hisselerini, İsviçre'de mukim OLFO S.A. şirketine devretti. 11/05/2001 tarihinde kurum hisselerinin yüzde 38,82'si Sabri Ülker tarafından devralındı ve aynı tarihte yapılan olağanüstü genel kurulla kurumun ismi Family `Finans` Kurumu A.Ş. olarak değiştirildi. FAMİLY İLE ANADOLU FİNANS'IN BİRLEŞİMİ 2001 yılında şirketin sermayesi `eski` parayla 2 trilyondan önce 20 trilyona, ardından da 50 trilyona çıktı ve Sabri Ülker'in kurum sermaye yapısındaki payı yüzde 98,63'e ulaştı. Kayserili `iş` adamları tarafından yüzde 100 yerli sermaye ile kurulan Anadolu `Finans` da 1991 yılında Ankara'da faaliyetlerine başladı. Değişen iktisadi şartlar nedeniyle kurum 1998 yılında Genel Müdürlük teşkilatını İstanbul'a taşıdı. Hazine Müsteşarlığı'ndan alınan izin doğrultusunda 1999 yılının Temmuz ayında kurum sermayesinin tamamı Boydak Grubu'na intikal etti.Anadolu `Finans` Kurumu ile Family Finans; Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu'nun (BDDK) 19.08.2005 tarihli ve 1685 sayılı kararıyla birleşti. Her iki bankanın birleşmeye dair kararlarının tescil edilmesine BDDK'nın 28.12.2005 `tarih` ve 1764 sayılı kararı ile onay verildi. BDDK'nın 30.11.2005 `tarih` ve 1747 sayılı kararı ile de `Banka` ünvanı Türkiye `Finans` Katılım Bankası A.Ş. oldu. % 67'Sİ ARAPLARDA National Commercial Bank'ın 2008 yılında yüzde 67,03 hissesini satın aldığı Türkiye `Finans,` bu tarihten sonra `değişim` dönemine girdi. Toplam aktif büyüklüğü 37,6 milyar TL'ye ulaşan bankada `Yıldız` Holding şirketlerinden Gözde Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı'nın yüzde 10,57, diğer paydaşların ise yüzde 22,40 hissesi var. 286 şubesi olan bankanın 4 binden fazla çalışanı bulunuyor. Selis Katılım adıyla hizmet verecek `banka,` önümüzdeki günlerde tanıtılacak. KADROYA TAZE KAN Türkiye `Finans` Katılım Bankası, yönetim kadrolarını da güçlendirmeye devam ediyor. Bankadan yapılan açıklamaya göre; Türkiye `Finans` Katılım Bankası ailesine katılan Sabit Özgür Kutay, Krediler Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapacak. Kutay, 2012-2016'da Citi Group Kuveyt Ülke Sorumlusu ve Direktörlüğü görevini yürütüyordu.

    28.04.2017 10:58
  • Kayısının Kilosu Bahçede 7 Liraya Düştü

    Türkiye'nin önemli yaş `sebze ve meyve` üretim alanı olan, çoğu ürünün ilk hasadının yapıldığı Mersin'in Silifke ilçesinde ilk çıktığında 30-50 lira arasında olan seradaki kayısının kilosu 7 liraya kadar düştü. Türkiye'nin önemli yaş `sebze ve meyve` üretim alanı olan, çoğu ürünün ilk hasadının yapıldığı Mersin'in Silifke ilçesinde ilk çıktığında 30-50 lira arasında olan seradaki kayısının kilosu 7 liraya kadar düştü. Silifke Kayısı Üreticileri Birliği Başkanı İsmail Gürses, yaptığı açıklamada, örtü altında hasadı devam eden ve kilosu şu anda 7 lira olan kayısının gelen talebe göre, `Ankara,` İstanbul, İzmir ve `Bursa` başta `olmak` üzere Türkiye'nin değişik illerine gönderildiğini bildirdi. İlçede kayısı üretimine, 2003 yılında İtalya'dan getirilen 25 bin adet ninfa fidanının 100 dönüm araziye dikilerek başlandığını anımsatan Gürses, bu yıl ilçe genelindeki bin 200 dönüm bahçeden yaklaşık 10 bin ton kayısı hasadı yapılmasının beklendiğini belirtti. Gürses, rekoltenin yaklaşık 2 bin tonunu ihracata göndereceklerini ifade ederek "Örtü altında kayısıyı ay başında ilk hasat ettiğimizde fiyat kalitesine göre 30-50 lira arasında değişiyordu. Hasat miktarının artmasıyla fiyatlar 7 liraya kadar düştü. Açık alanda hasadın başlamasıyla bu fiyat biraz daha gerileyecektir ancak dileğimiz, fiyatların bir anda çok aşağılara düşmemesi yönünde." dedi.

    28.04.2017 10:55
  • Sayfa :

    Hakkında

    Haberself.com herkesin haber ekleyebileceği bir haber altyapı sitesidir. Bu haber sitesinin aynısını oluşturabilirsiniz. Haberself türkiyenin viral haber merkezi. Haber Eklemek İçin Tıkla. tıkla.